Versterking gevraagd

Om de lesgelden betaalbaar te houden draait De Eekhoorn (buiten de leraren om) volledig op de inzet van vrijwilligers. Er zijn dan ook altijd genoeg mogelijkheden om je als vrijwilliger in te zetten op onze school. Dus lijkt het je leuk om ons gezellige team te komen versterken, laat het ons weten, je zult er geen spijt van krijgen.

Er zijn veel verschillende manieren waarop je ons kunt helpen, dit kan bijvoorbeeld zijn: het komen helpen op een themadag, het organiseren van een filmavond, assisteren in de klas of het maken van het jaarboek. Ook eigen initiatieven zijn van harte welkom. Wellicht hebben we een opening in het bestuur, het lerarenteam of in de bibliotheek. Kortom, trek bij ons aan de bel als je interesse hebt!

Verder hebben we vaak ruimte voor stageplaatsen. Zit je momenteel op highschool en heb je een stageplaats nodig voor je ‘community service’, dan kunnen we altijd kijken of we een passende plaats voor je hebben.

We regularly post fun and informative messages on social media, so don’t forget to like and follow our Instagram and Facebook page

Website Powered by WordPress.com.